torstai 5. joulukuuta 2013

First day in Dubai

Heippa pitkästä aikaa! :-) Olen ollut Dubain loman jälkeen koko ajan menossa viikonloput mukaan lukien. Yksi viikonloppu vierähti Tuurissa Keskisellä. Vietimme hotelli OnnenTähdessä yön ja olimme jouluostoksilla. Tavaratalon sisällä oli maailman suurin joulumaa! Myynnissä oli paljon joulukoristeita ja lapsia varten oli rakennettu tivoli. Aika vain lensi, mutta ihana joulutunnelma välittyi kaikkialle. Tekisi mieli miettiä joulua. Niin, tai viime lomaa, kun pelkkä kuvien katselu jo piristää.


Yölennolla

Palataanpa Suomen suuruuksista nyt Dubain suuruuksiin... Ensimmäinen päivä oli odotuksia täynnä. Koska lento oli suora ilman koneen vaihtoa, muutos tuntui sitäkin äkkinäisemmältä. Lentokentältä ulos tullessa tuntui kuin olisi astunut löylyttömään saunaan. Muuten ilma oli todella mielyttävä ja aurinkoinen koko ajan. Ei oikeastaan ollut liian kuuma, mutta ilma oli kostea. Täällä sateisessa Suomessa ollessa kaipaa väkisinkin sinne, missä sataa vain viitenä päivänä vuodessa. :-)


Hotellimme JA Palm Tree Court

Tervetuliaisdrinkit


Hotellin aula

Hotellin vastaanottotiskillä


Hotelli tarjosi erilaisia complimentseja

Yllätyimme erittäin positiivisesti JA Palm Tree Court -hotellistamme, joka sijaitsi aika kaukana keskustasta, mutta jossa siksi oli ihanan rauhallista. Koska koko Dubain kaupunki on rakennettu suoraan kuivalle hiekkaisalle aavikolle, oli ihmeellistä, että koko hotellin suuri alue oli rehevää kasvustoa puineen ja vesistöineen. Kuvassa näkyvä rakennus on hotellia, mutta huoneet olivat bungalow -tyyppisiä erillisiä taloja. Hotellissa ja koko maassa oli erittäin hyvä palvelutaso. Huoneeseenkin tuotiin hotellin puolesta "complimentseja" joka päivä, mm. tuoreita hedelmiä, suklaata ja päivän lehti. Se oli tietenkin englanniksi, mutta arabian kielisessä vasta olisikin ollut haastetta. ;-)


Näkymä hotellihuoneen parvekkeelta rannalle
 


 

Laajoilla alueilla oli kätevää liikkua akkuautoilla 
Riikinkukkoja oli alueella paljon
 

Hotellin rehevää ympäristöä
 
 

 
Golfin harrastajille oli hyvät mahdollisuudet


Rannassa alkoi rukoushetki auringon laskiessa

Riikinkukkoja hotellin katoilla 

Ihania maisemia ja täysin vastakohtia urbaanielämälle! Pelkästään tuolla hotellialueella olisi helposti mennyt vaikka koko loma, sillä paikka oli niin paratiisimainen, että tuntui kuin parempaa paikkaa ei olisi. Lisäksi hotellin tarjontaan kuului erilaisia urheilulajeja tenniksestä ja golfista vesilajeihin asti.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti