lauantai 14. joulukuuta 2013

Camel riding










Toisena päivänä olimme hotellin viereisellä rannalla ja ratsastimme Nadja-nimisellä kamelilla. Olipas eksoottista päästä kamelin selkään! Uimme myös meressä ja erittäin suolainen vesi kannatteli hyvin. Olisi voinut vaikka kirjaa lukea selällään kelluen. :-) Aurinkoakin otettiin hieman rentoutuen aaltojen kohinaan ja tuulessa hulmuavien palmujen suhinaan.

















Illalla menimme illalliselle hotellin ravintolaan. Sortimentteja ei ollut yhtään sen vähempää kuin aamiaisellakaan ja oli kiinnostavaa päästä maistelemaan arabialaisia ruokalajeja. Nautimme lämpöisestä illasta syömällä ulkona napatanssiesityksen viihdyttämänä. Arabialaisia erikoisuuksia oli mm. kuskus eli sellainen karkeaksi jauhetusta viljasta valmistettu lisäke, sekä kikherneistä tehty tahna hummus, joita oli tarjolla montaa eri makua. Jälkiruoat olivat usein makeita, kuten baklava. Lammas oli yleinen ruokalaji, joka olikin usein valmistettu sopivan mureaksi. Myös mereneläviä oli Dubaissa tarjolla monipuolisesti eri paikoissa ostereista mustekalan lonkeroihin. Pöydät olivat koreita ja värikkäitä. Illallinen oli kuin seikkailua! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti