lauantai 2. marraskuuta 2013

Enjoyable weekend


Sirkus Finlandiassa
Kameleiden temppuja
Sirkuksen ulkopuolella soittava posetiivari
 
Nikolai Grohovskin Kasakkashow
Rucolapizzaa mukaan Stockmannilta

Heippa! Taas on viikko hujahtanut nopeasti ohitse huipentuen Halloweeniin. Ostin tämän  vuoden asuni spontaanisti edellisenä iltana ja se oli mielestäni hauska valinta, mutta siitä lisää myöhemmin. Tuona samaisena iltana kävin myös kaverin kanssa katsomassa leffateatterissa Oli aikakin-elokuvan. Se oli mielestäni hyvä romanttinen draamakomedia ja voin suositella sitä hupaisuutensa ansiosta. 
 
Ajattelin kertoa hieman edellisestä viikonloppustani, jonka vietin vaihteeksi Helsingissä. Koko viikonloppuun mahtui Kasakkashowta, sirkusta, hieman shoppailua, kaverin kanssa kaupungilla oloa, hyvästä ruuasta nauttimista, pizzahetki ja ihanaa yhdessäoloa hyvässä seurassa perheen kanssa. 

Lauantaina olin Kanneltalossa kuuntelemassa tuttumme Nikolai Grohovskin Kasakkashowta, joka oli antoisa elämys. Konsertissa soivat venäläiset kasakka- ja kansanlaulut muhkeaäänisen basson laulamana. Ohjelmassa oli myös tanssia, akrobatiaa, ripaskaa ja huumoria. Mutta yhtä antoisa oli myös sunnuntaina näkemäni sirkusesitys Sirkus Finlandiassa. Kansainvälisen sirkuksen ohjelma oli täynnä taidokkaita esiintyjiä eri puolilta maailmaa. Ohjelma oli kaikin puolin laaja ja nautin kovasti. Ainoa hetki joka oli vähemmän mielyttävä oli, kun sai pelätä ilman turvaköyttä tai -verkkoa kävelevän nuorallakävelijän putoavan kävellessään narulla puujaloilla! Hän jopa oli pudota, mutta sai narusta viimehetkellä kiinni. Ohjelmaa värittivät vielä trapetsitaiteilijat, klovnit, taskuvarastaikurit, hevoset ja kamelit.

Olipas viihteellinen ja ihana viikonloppu! Edes väritön sää ja uhkaavat myrskyvaroitukset eivät lannistaneet mieltä.

Hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti