lauantai 21. syyskuuta 2013

Unique dove dress


 Hame Manoush, toppi Molly-Jo

Ihana! Uniikki! Luomus! Tämä kyyhkyskuvioinen hame on ehdottomasti yksi lempihameistani. Se on ostettu Sofiasta, Bulgariasta erään ostoskeskuksen boutique-myymälästä. Ostaessani se oli hieman liian iso, mutta ompelijakäynnin jälkeen hame oli täydellinen. Tämä on päätynyt useasti päälleni monikäyttöisyytensä ansiosta, esimerkiksi kevätjuhliini yläasteen päätyttyä ja rippijuhliini. Silloin jopa kutsukortteja koristivat nämä samat kyyhkyset. :)
Tämän hameen kanssa sopii mielestäni vain yksivärinen ja yksinkertainen yläosa. Teetin ompelijalla aivan hameen kultaista väriä jäljittelevän silkkisatiinisen topin, jota en valitettvasti löytänyt tähän hätään. Näissä kuvissa yläosana on kuitenkin röpelöinen kultainen toppi, joka mielestäni on hieman liian koristeellinen asuun. Paratiisi-koristeinen hame on jo itsestään niin näyttävä, että yläosaan ei soisi kiinnittävän huomiota.
Yritän jotenkin aina käsitellä tätä hirveän varoen kun otan sen vaatehuoneesta. En tiedä miksi, mutta se tuntuu jotenkin niin ainutkertaiselta. :) Manoushin nettisivut olivat todella hienot ja erikoiset. Käykää kurkkaamassa täältä.


Mitä mieltä olette hameesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti