maanantai 12. elokuuta 2013

Carousel jacket from St. Petersburg 


Takki Sela, toppi Fish3one, farkut B.S Jeans, nahkareppu MA Italy, kengät Migant, korvakorut City-käytävän koruliikkeestä

Heippa! Laitan taas vaihteeksi tänne asukuvia, sillä Viron reissusta olisi vielä paljon kerrottavaa. Tein vaikka mitä sillä matkalla ja ehdin käydä niin monessa upeassa paikassa, että sen kaiken mahduttaminen yhteen postaukseen olisi todella vaikeaa. Mulla lomat ovat yleensä aina sellaisia, että yritetään saada mahdollisimman paljon aikaan ja vierailla mahdollisimman monissa paikoissa. Lomat ovat siis hyvin tehokkaita. Voiko niitä edes lomiksi kutsua kun on aina yhtä kiire kuin arkisin eikä rauhoittumiseen juurikaan jää ylimääräistä aikaa? Se ei kuitenkaan ole minua oikeastaan koskaan haitannut.

Kävin tällä viikolla Pietarissa. Lähdin matkaan maanantaina ja tulin takaisin Suomeen torstaina auringonnousun aikaan. Aikaa oli aivan liian vähän, sillä loppuviikon kiireiden takia ei ehtinyt tekemään pidempää matkaa. Kivaa siellä kuitenkin oli, kuten aina. Lupaan myöhemmin postata matkasta enemmän. Kävimme ostoskeskus Galleriassa Sela -nimisessä vaatekaupassa, josta ostin tämän takin. Se erottui hyvin kirkkaan värinsä ansiosta ja on mielestäni aika erikoinen löytö karusellimaisilla kuvioillaan. Huomasin myös kaupassa, että sehän sopii täydellisesti noihin stretch-farkkuihin. Yhdistin asuun nuo kengät ja monikäyttöisen nahkarepun, joka muistaakseni on ostettu Italiasta.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti