lauantai 3. elokuuta 2013

Breakfast in milieu of Pädaste Manor


Tervehdys taas Viron merkeissä! Jatkan Viron reissukertomuksella ja kartanokokemuksilla. Toisena iltana ehdimme juuri lautalle ja pian olimme Muhun saarella, jolloin aloimme etsiä yöpaikkaa. Saavuimme pimeässä Pädasten kartanoon. Yllätyin aina vaan kerta toisensa jälkeen siihen, että melkein "keskeltä ei mitään" löytyy mahtavia kartanoita asutuksineen, vaikka välimatkat itsessään eivät olleet pitkiä.
Majoituimme pihapiirissä sijaitsevassa vierastalossa. Hotelli oli Luxus-luokkaa, joten huonekin oli tasokas. Se oli kaksikerroksinen kaikkine mukavuuksineen ja tabletteineen. Huoneessa oli myös oma parveke, josta oli hyvät näkymät kartanon ympäristöön ja lammelle.

Tässä on mulle myös yksi todella hyvä syy suositella Pädastea, nimittäin aamiainen oli aivan erinomainen! Se tarjoiltiin pöytään ystävällisen palvelun kera. Aamiaiseen sisältyi mm. smoothie, itsepuristetut mehut, marjakompotti, leikkeleet, sikäläinen rahka, marjat,leikkeleet, lämpöiset ruuat ja muut lisukkeet. Tuo vaalea viljainen juoma on kamaa eli Viron perinnejuomaa. Maku oli todella lähellä Suomen talkkunaa, sillä sekin on tehty viljasta. :)
 
 

2 kommenttia:

  1. Ompa ihanan näkönen tuo paikka :) Ja siis ai tuo juomako maistu aika paljon talkkunalle?? :D

    VastaaPoista
  2. Hei! Juu, tuo paikka kyllä oli ihana :) ja tarkoitin juuri tuota vaaleaa viljaisen näköistä juomaa :)

    VastaaPoista