torstai 25. heinäkuuta 2013

Kaiken alku

  Paita Mango, Shortsit H&M, Laukku Lisbeth Dahl (Tanskasta), Helmet Maltalta, Kengät WaltzerYmpärille katsellen, havaintoja tehden ja niistä inspiroituen katselen maailmaa kuin karusellista.
Täällä blogissa tulee olemaan hennon kaunista, räväkän värikästä ja outoakin oudompaa ihmeteltävää sekä ihania hetkiä, jotka tekevät elämästä sokerisen. Kirjoitan pääosin ajatuksistani, muodista, kauniista asioista ja elämäntyylistä. Elämääni kuuluu paljon matkustamista ympäriinsä ja etelämpänä käydessäni tuon tuulahduksen siellä edellä olevasta muodista.
Täällä jaan paloja vaatekaapistani, joka monen mielestä on ollut perinteisestä suomalaisesta poikkeava. Se luultavasti on seurausta ulkomailla asuessani kehittyneelle persoonalliselle tyylille. Yleisellä tasolla tuntuu, että etenkin Suomessa panostetaan pukeutumiseen kunnolla vain juhlissa, jos silloinkaan. Mielestäni jokainen asukokonaisuus voisi olla kuin taidetta, sillä harva ehtii juhlia niin usein että kaikkea ihanaa ehtisi pitää yllä.
 Päätin tähän ensimmäiseen postaukseen laittaa oikein kesäisen roosan asun palanneiden helteiden kunniaksi. Mielestä tämä paita on herkän kaunis ja se onkin kuulunut kesän lempivaatteisiini. Noi kaikki on niin väri väriä, että oli kiva kehitellä niistä tällainen kokonaisuus.

Mitä mieltä te olette? 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti